//Forever Young
Follow Dashboard CutiePie(s)



ask me!

SEGMEN : GEDIK2 TAMBAH FOLLOWER
Tuesday, November 13, 2012 13:11 7 Atashinchi


assalamualaikum and hi korang semua! ok lah, ni segmen pertama yang haidah join untuk hari ni. segmen ni daripada cik icecream. so siapa2 yang nak join sekali tu, meh la click banner kat atas tu. ok lah, cik icecream ada tanya, "kenapa anda xsuka belog cik icecream.". umm jawapan saya ialah, tak ada apa yang saya tak suka. cuma kalau boleh, kalau boleh la. letakkan iklan dalam satu tempat. tu je. hehe..cik icecream jangan marah tau. sebenarnya, kalau dibuat secara float nampak macam messy sikit. sikit je. umm kalau background pulak, haa i suka i suka. sebab haidah ni peminat warna pink. hoho. and i've one suggestion. ape kata cik icecream pakai blogskin? mesti nampak lagi comel lote. hehe. ni just cadangan je. takde paksaan daripada mana2 pihak.

ok lah, kalau nak join, read this first.

  tajuk ialah ialah SEGMEN : GEDIK2 TAMBAH FOLLOWER
  paste gambar kat atas tu dalam blog anda
  tuliskan kenapa anda tak suka blog cik icecream
  tag sekurang-kurangnya 3 rakan anda
  tinggalkan link di ruangan komen blog cik icecream

p/s : hadiah tidak disediakan. tapi blog akan direview sekiranya cik icecream berkenan dengan entry korang.

tag : mohd zuhrinabila, safiena

Labels: , ,



Older Post . Newer Post
Template Re-Edited by Nurul Haidah. All Rights Reserved © 2013.
Photobucket